Ameliewebdesign | Websiteblog

Onze blogs

"Tips & trucs

Een website laten maken

Een website laten maken die voldoet aan alle eisen

Wil je jouw bedrijf op de juiste manier aan de man brengen dan is het noodzakelijk om over een goede website te beschikken. Middels een website heb je als het ware een soort van online visitekaartje. Over het algemeen is het verstandig om een website te laten maken. Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres. Aangezien nog niet iedereen bekend is met het laten maken van een website hebben we besloten om de belangrijkste informatie hieronder op een rijtje gezet!

Lees meer

Een website laten maken die voldoet aan alle eisen

Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan de groei van je bedrijf. Een van de belangrijkste factoren is de vindbaarheid van je bedrijf. Is jouw bedrijf niet voorzien van een goed vindbare website dan is de kans klein dat je de klant weet binnen te halen. Alleen met een goed vindbare site ben je in staat om echt de top te bereiken. Er zijn verschillende redenen waarom een goede vindbaarheid op het internet zo belangrijk is. Benieuwd welke redenen dit zijn? Lees dan snel verder, we hebben het hieronder voor je onder elkaar gezet.

Lees meer

Waarom is beheer voor een website zo belangrijk?

Het enkel en alleen laten bouwen van een website is niet voldoende. Je moet namelijk ook aandacht besteden aan het beheer van de website. Over het algemeen is het verstandig om hiervoor een gespecialiseerd bureau in te schakelen. Door te diensten van een bureau zoals ons weet je dat jouw beheer in de juiste handen verkeerd. In dit artikel hebben we de belangrijkste voordelen van professioneel beheer voor je op een rijtje gezet. Zo weet je na het lezen precies waarom jij het beheer ook zou moeten uitbesteden.

Lees meer